Lempeät löylyt Saunaparonissa

Nauti löylyistä kolmen erilaisen saunan lauteilla

Uniikit saunat – holvisauna, savusauna ja rantasauna | Masku, Turku

Joko olet päässyt nauttimaan Saunaparonin löylyistä? Jos et, nyt on korkea aika kokeilla ja löytää saunoista oma suosikkisi.

Saunaparonin saunat sijaitsevat Maskussa, lyhyen ajomatkan päässä Turun keskustasta. Saunatilat koostuvat kolmesta omalla rannalla varustetusta tunnelmallisesta tilaussaunasta. Kun vuokraat saunan, on koko ranta saunakabinetteineen ja terasseineen omassa yksityiskäytössäsi.

Tervetuloa nauttimaan idyllisestä tunnelmasta ja lempeistä löylyistä luonnon helmassa – pienemmällä tai isommalla porukalla!

Ota yhteyttä ›

Holvisauna

Saunaparonin vuokrattava Holvisauna sijaitsee samassa rakennelmassa savusaunan kanssa. Holvisaunan valkeat kiviseinät lisäävät löylyn kosteutta saaden aikaan lempeät löylyt. Saunan lauteilla rentoutuu kerralla 12–15 henkilöä.

Saunan lisäksi käytössänne on oma laituri ja ranta, kirkasvetinen lampi (talvisin avantouintia), pitkä terassi ja avotakka sekä kaksi minikeittiöllä varustettua kabinettia. Voit vuokrata holvisaunan erikseen tai yhdessä hieman isomman savusaunan kanssa – olette joka tapauksessa ainut asiakasryhmä näissä tiloissa tilaamananne aikana.

Lisäksi on mahdollista vuokrata tunnelmallinen Paroninmaja, joka toimii kokous- ja juhlatilana.

Varaa aika ›

Savusauna

Vuokrattava Savusauna sijaitsee samassa rakennelmassa holvisaunan kanssa. Savusauna on aromikas ja supisuomalainen sauna, sen massiivinen kiuas antaa pehmeät löylyt 15 henkilölle kerrallaan. Saunan lisäksi käytössänne on oma laituri ja ranta, kirkasvetinen lampi (talvisin avantouintia), pitkä terassi ja avotakka sekä kaksi minikeittiöllä varustettua kabinettia.

Voit vuokrata savusaunan erikseen tai yhdessä holvisaunan kanssa – olette joka tapauksessa ainut asiakasryhmä näissä tiloissa tilaamananne aikana.

Lisäksi on mahdollista vuokrata tunnelmallinen Paroninmaja, joka toimii kokous- ja juhlatilana.

Varaa aika ›

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee Saunaparonin kirkasvetisen lammen rannalla, omassa rauhaisassa suojassaan. Holvisauna ja savusauna jäävät lammen toiselle reunalle, joten rantasaunan rannalla oma rauha on taattu, vaikka samaan aikaan Saunaparonissa saunoisi muitakin ryhmiä.

Rantasaunan löylyt ovat saunakansamme rakastamaa perinteistä laatua. Saunan suuri, jatkuvalämmitteinen kiuas jaksaa kihauttaa maistuvat löylyt vaativammallekin saunojalle. Lauteilla on tilaa vähintään 15 löylynlyöjälle kerrallaan. Rantasaunalla on oma ranta ja laituri kirkkaaseen uimaveteen (talvisin avantouintia) sekä pieni viihtyisä terassi ja pukuhuoneet. Saunalle tulee juokseva vesi, suihkuja ei ole. 

Rantasauna-pakettiin kuuluu hirsirakenteinen hyvin varusteltu Paroninmaja, jonka pihassa on laajat oleskelualueet terasseineen, laavuineen ja nuotiopaikkoineen.

Varaa aika ›

Caius - Savusaunan Tonttu

Caius, Savusaunan Tonttu on tullut kotiin!

Kesällä 2022 Savusaunalle saapui kauan odotettu vieras: Caius, Savusaunan Tonttu. Metrin mittainen Caius on lähtöisin Kankaisten Kartanon saunasta 1400 -luvun vaiheilta. Viime vuodet Caius on asustellut Oriveden maisemissa, ollut välillä piilosillakin, mutta nyt löytänyt tiensä takaisin kotiin Saunaparonille.

Tervetuloa tervehtimään Caiusta ja nappaamaan vaikka kuva hänen kanssaan vieraillessasi Saunaparonissa!

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä