Yhdessäoloa Saunaparonissa

Henkilökunta ja hallitus virkistyvät kirkasvetisen lammen rannalla

Kokoustilat ja tilaussaunat yrityksille | Masku, Turku ja lähikunnat

Saunaparoni tarjoaa uniikit kokoustilat ja juhlatilat yrityksille. Tarjolla erityisesti tiloja arkipäivisin. Tiloihimme mahtuu noin 30 - 60 henkilön ryhmiä kerrallaan, kesällä tilaa riittää isommallekin porukalle.

Olemme oivallinen valinta esimerkiksi TyKy-, TyHy- ja virkistyspäiville. Yrityksenne käytössä sauna- ja kokoustilojen lisäksi mm. videotykki, wifi-yhteys, äänentoisto, karaokelaitteet ja hyvin varusteltu keittiö. Pihalla katettu terassi, kaksi lentopallokenttää sekä laavu ja nuotiopaikka.

Virkistyspäivät taittuvat rennosti saunoen, kisaten, pelaten, uiden ja tietysti syöden hyvin! Palveluun sisältyy toiveidenne mukaan sauna, ruoka ja ohjelma.

Menuvaihtoehdot » Saunat »

Ikimuistoiset yritysjuhlat luonnon helmassa Maskussa

Järjestämme kaikenlaiset yritysjuhlat, kuten vuosijuhlat tai yrityksen kesäjuhlat Turun lähellä, luonnonläheisessä Maskussa. Toteutamme juhlat juuri sellaisena kokonaisuutena kuin haluatte. Mitä ikinä virkistyspäivältä, kokoukselta tai yritysjuhlalta toivottekin, se onnistuu Saunaparonissa!

Meillä asiakas on ykkönen ja palvelemme joustavasti.

Kysy lisää ›

Saunassa rentoutuu keho sekä mieli

Haluatteko nauttia kokouksen päätteeksi rentouttavista löylyistä ja pulahduksesta kirkasvetiseen lampeen? Saunaparonin kolmeen erilaiseen saunaan mahtuu suurempikin porukka saunojia. Innokkaille tarjolla saunomisen yhteydessä myös aktiviteetteja, kuten kaksi kanoottia ja polkuvenettä sekä soutuvene.

Tutustu kolmeen erilaiseen saunaamme täällä »

Menu – onnistuneen kokouksen kruunaa herkullinen ruoka

Tilaa kauttamme herkullinen menu kokoukseen tai yritysjuhlaan! Otamme huomioon erikoisruokavaliot. Halutessanne grilliherkut oman grillimestarin valmistamina.

Vaihtoehtoisesti saatte käyttöönne hyvin varustellun keittiömme, jos haluatte mieluiten järjestää ruokatarjoilut itse. 

Katso menut täältä.

Ohjelmaa, joka irrottaa arjesta!

Saunaparonissa nautitte mukaansatempaavasta ohjelmasta. Haluatteko paikalle bändin, trubaduurin vai kokeilla monipuolisia liikunta-aktiviteetteja? Tarjolla on myös esim. ensiapukurssi (Turun ensiapukoulutus ») TyKy- ja Tyhy-päiville.

Saunaparonin lähiympäristöstä löytyy kattava valikoima eri liikunta-aktiviteetteja:

Kankaisten Golfkeskus, kentät ja viihtyisä sisä- ja ulkoravintola 300m
Liikuntakeskus Masku Gym 300m
Powerfade Arena golfsimulaattori 300m
Rivieran ulkoilureitit ja 18-väyläinen Maskun Frisbeegolfrata 900m

Ohjelmapalveluita päivääsi tarjoaa yhteistyökumppanimme Hupsistakeikkaa

Tarjoamme eri menukokonaisuuksia, mutta lähistöltä löytyy myös muita ravintolavaihtoehtoja: Cafe Ravintola Masku (Maskun kauppakeskus, 300 m), Kauppakeskuksen Best Food Pizzeria (300 m, voit myös halutessasi tilata pizzat toimituksella), Nesteen ravintola ja Burger King (500 m)

Eeli Hallikainen

Artisteja 

Eeli Hallikainen, kitaristi, trubaduuri, muusikko, rokkibändin solisti (kuvassa)

Eeli soittaa eri kokoonpanoissa ja hänet voi tilata Saunaparoniin myös trubaduurikeikalle. Ohjelmassa iskelmää, suomipoppia, rokkia, ulkolaisia helmiä. Yhteystiedot: eeli.hallikainen@gmail.com, 044 9977 902

Vaakku Varjus, trubaduuri, juontaja ja koomikko

Vaakku Varjuksella on yli 30 vuotta uraa takana niin muusikkona kuin juontajanakin: duoja Mokon ja Eki Vilenin kanssa, mukana useissa bändeissä, mm. Vilperin perikunta, J.J. & Lännenmiehet, Anna Hanskin orkesteri. Juontajana tilaisuuksissa ja Radio Auran Aalloilla, mm. Isissä ja Tommissa.

Vaakku on ollut myös mukana alkuaikojen DBTL-suunnitteluryhmässä ja synnyttämässä ja vetämässä legendaarista Hupilupia 80-90-lukujen taitteen Turussa.

Ennen kaikkea Vaakku on sujuva ja hauska trubaduuri, tuttu laivoilta ja kaikenlaisista juhlatilaisuuksista. Luvassa huumoria ja tuttuja lauluja unohtumattomalla tavalla! Yhteystiedot: vaakku@sci.fi, 040 7279 306

”Vaakku - musiikkia, huumoria ja juontoja”

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä